DAIKIN RAC FTXZ25N Ururu-Sarara inverteres oldalfali klímaberendezés

Ügyfélszolgálat: +36 1 666-70-01 1131 Bp, Reitter Ferenc u. 132/c
Szerviz: +36 1 666-70-30

Klímaáruház

"20 év, több mint 150 000 eladott klíma"
Panasonic
Samsung
Nord
Daikin
C&H
LG
Midea
Toshiba
Hitachi

Klíma kereső TIPP: Hogyan válasszak klímaberendezést?

1. Válasszon helyiséget! *
* Több helyiség is hozzáadható!
2. Adjon meg paramétereket!
Adjon hozzá helyisége(ke)t, majd használja a Keresés indítása gombot! Az ajánlott klímaberendezés típusát nem a szoba típusa, hanem annak paraméterei határozzák meg.
3. Listázza ki a találatokat!
Adjon hozzá helyiséget...
Egy technológiai remekmű 3D légáramlással, légtisztítással, párásítással külön vízcsatlakozás néklül és friss levegő szellőztetéssel.
KISOKOS!

Daikin FTXZ25N Ururu-Sarara inverteres split klímaberendezés

Ingyenes kiszállítás
Advanced Prémium kategória
3D légáram
Párásítás
A+++ energiaosztály
  • Hűtő teljesítmény 2,5 kW
  • Fűtő teljesítmény 3,6 kW
  • Garancia idő 3 év
- Rendelésre
Mikor kapom meg a terméket, ha most megrendelem?
Kedd - 2018.05.01
Webes ár
726 900 Ft
Mennyiség darab
  • Titánium apatit szűrő
  • WIFI modul
  • Heti időzítő
  • Gazdaságos üzemmód
  • Többzónás I. szem

A Daikin FTXZ sorozat a klimatizálás csúcsát jelenti. Az Ururu-Sarara készülékek a világ leghalkabb, leghatékonyabb és legmegbízhatóbb berendezéseiként vannak számon tartva. A sorozat különlegessége az R32 hűtőközeg és a párásító funkió.

 


 

Többzónás intelligens szem - huzathatás elleni védelem

A többzónás intelligens szemmel rendelkező klímaberendezések automatikusan elirányítják a légáramot az észlelt emberekről. Ezáltal elkerülhető a diszkomfort lehetősége, melyet a huzathatás érzete okozna, ha közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot. Természetesen az energiamegtakarító funkció - ha 20 percig egyik zónában sem észlel emberi jelenlétet - ezekben a berendzésekben is megtalálható.

 

Gazdaságos üzemmód - Komfort anélkül, hogy zavart keltene az áramellátásban

A gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlázotta a klímaberendezés maximális teljesítményfelvételét, abban az esetben ha más berendezések is egyidejűleg be vannak kapcsolva (porszívó, mikro, stb.) és ezáltal a kimegszakító gyakran kold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítményfelvételt. Azonban továbbra is Önnél van az irányítás, így ha maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor bármikor kikapcsolhatja ezt az üzemmódot.

 

Automatkusan tisztuló szűrő - optimális komfort és hatékonyság 

Az automatikusan tisztuló szűrő gondoskodik arról, hogy a por ne halmozódjon fel a beltéri egység szűrőjén, így biztosítva a leghatékonyabb és legkényelmesebb üzemállapotot a berendezés egész élettartamára, mivel a por így nem akadályozza a levegő áramlását. Továbbá a por eltávolítása is sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint az automatikusan tisztuló szűrővel nem rendelkező berendezéseknél, ahol a szűrőket rendszeresen el kell távolítani és ki kell mosni.

 

Komfort légáramlás üzemmód - komfort hűtésben és fűtésben

A Komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékletelosztás érdekében, anélkül, hogy egyenesen az emberekre irányítaná a légáramot.

 

3D légáramlás - egyenletes hőmérséklet az egész helyiségben

A 3D légáramlás funkcióval rendelkező berendezések képesek a légáramlást nemcsak horizontálisa, hanem vertikálisan is irányítani - a felhasználó kérésére vagy akár automatikusan. Ezáltal tökéletes levegőeloszlás érhető el, vagy lehetőséget ad a felhasználó számára, hogy ő válassza meg a légáramlás irányát.

 

Nagyteljesítményű üzemmód - maximális teljesítmény, a komfort szint gyors elérése

A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűthet fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást

 

Beltéri egység csendes üzemmód

Azok a berendezések, melyek ezzel a funkcióval rendelkeznek, kivételesen alacsony zajszint elérésére képesek - néhány még az alig hallható 19dB(A)-t is eléri, mely érték a szélben mozgó falevelek hangjának felel meg. Ez a tökéletes funkció különösen a hálószóbába telepített berendezésnél hasznos, mivel működés közben is zavartalan alvást bitosít.

 

Kültéri egység csendes üzemmód -  még a szomszédokat se zavarja

Sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy a társasházakban. Alváshoz mindannyian a csendes környezetet kedveljük. A kültéri egység csendes üzemmódja nagy mértékben korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát Ön nyugodtan üzemeltetheti a klímaberendezését anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.

 

Heti időzítő - egy komfortos otthonba való hazatérés

A heti időzítő lehetővé teszi, hogy egész hétre beprogramozza a klímaberendezést, így nem kell bajlódnia a berendezés manuális ki- és bekapcsolásával. Legfeljebb 4 műveletet lehet a hét minden napjára előre beprogramozni. A heti időzítő nélküli berendezések 24 órás időzítővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontot a berendezés bekapcsolására, illetve a kikapcsolására.

 

Online szabályozhatósági lehetőség -  teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan

Az Online Szabályozási lehetőséggel rendelkező egységek bármikor és bárhonnan vezérelhetőek mobiltelefonról vagy táblagépről is. Ez a funkció egy opcionális kiegészítőt igényel, valamint egy meglévő LAN hálózatot, amire rácsatlakoztatja a berendezést. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti redszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül, vagy Daikin központi vezérlőre. (BACnet-re, vagy LON-ra való csatlakozás is lehetséges Daikin DIII-Net protokollon keresztül.)

 

Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő - tiszta levegő otthon!

A levegőt diszkrét, de csodálatos kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg: először a szűrő kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a baktériumokat, a vírusokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Aztán a természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.

 

Kiterjesztett működési tartomány - fűtés -20C0 fokig

Nincs annál szebb, mint amikor kint dermesztő hideg van, de bent egy barátságos meleg nappali vár minket - a Daikin split klímaberendezések számos sorozata -20°C, vagy akár még -25°C külső hőmérséklet mellett is biztosítja a meleget az otthonunkban! Bizonyos technológiai alkamazásoknál még télen is hűtésre van szükség. A piacon lévő egységek közül azok tudnak hűtési üzemmódban biztonságosan működni akár -15°C külső hőmérséklet mellett is, melyek ilyen szimbólummal vannak ellátva. (Multi Split alkalmazások nem használhatók technológiai hűtésre!)

Működési elv:

 

INVERTERES

Hűtő teljesítmény:

kW

2,5

Fűtő teljestmény:

kW

3,6

Hatékonyság (hűtés)

SEER

9,54

Hatékonyság (fűtés)

SCOP

5,90

Energiaosztály:

 

A+++ / A+++

Áramfelvétel (hűtés)

A

4A

Áramfelvétel (fűtés)

A

4A

Hálózati feszültség:

V

220 ~ 240V, 1 fázis

Légszállítás:

m3/h            

510/460/330 m3/h

Zajszint (beltéri e.)

db(A)

19/26/33/38 db(A)       

Zajszint (kültéri e.)

db(A)

46 db(A)

Beltéri egység súlya:

kg

15 kg

Kültéri egység súlya:

kg

50 kg

Beltéri e. mérete (szé/ma/mé)     

mm

798x372x295 mm

Kültéri e. mérete (szé/ma/mé)

mm

795x693x300 mm

Hűtőközeg:

 

R32

0