Magyarország legnagyobb split klíma raktárkészlete! Ingyenes kiszállítás, budapesti bemutatóterem, 18 éves szakmai tapasztalat

Ügyfélszolgálat: +36 1 666-70-01 1131 Bp, Reitter Ferenc u. 132/c
Szerviz: +36 1 666-70-30

Klímaáruház

"20 év, több mint 150 000 eladott klíma"
LG
Daikin
Midea
Toshiba
Hitachi
Samsung
Panasonic
Nord
C&H

Klíma kereső TIPP: Hogyan válasszak klímaberendezést?

1. Válasszon helyiséget! *
* Több helyiség is hozzáadható!
2. Adjon meg paramétereket!
Adjon hozzá helyisége(ke)t, majd használja a Keresés indítása gombot! Az ajánlott klímaberendezés típusát nem a szoba típusa, hanem annak paraméterei határozzák meg.
3. Listázza ki a találatokat!
Adjon hozzá helyiséget...

Hírek

2013. 06. 24. Villányszámlám a kánikulában

Hiába halljuk minden híradásban a rekord meleget ígérő jóslatokat már hetekkel korábban, mégis akkor tudatosul valami hűtési alternatíva szükségessége, mikor már az egeket nyaldossa a hőmérő higanyszála. Azonban a vásárlás előtt felmerül a kérdés, hogy az amúgy is költségigényes beruházás mennyi plusz ráfordítással jár a használat során.

2013. 06. 14. Érkezik a kánikula!

Bár június elején a világ hírportáljai hűvös nyárral fenyegettek és az utóbbi hetekben jóslatuk beigazolódni is látszott, most mégis beköszöntött a nyár. Az Országos Meteorológiai Szolgálat legutóbbi jelentései szerint, a késés ellenére hosszú, forró, tikkasztó nyár elé nézünk.  

2012. 03. 28. Nord klímaberendezések - megoldás a hőség ellen!

A Nord klímaberendezései 2012 tavaszától érhetőek el a Klíma Áruház Kft kínálatában. Az eddigi tapasztalatok alapján nagyszerű választás lehet azoknak, akik nem szeretnének vagyonokat költeni klímára, ugyanakkor kimagasló teljesítményre és hatékonyságra vágynak.

2013. 05. 24. Mindent a Hitachiról

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak.
    0