Magyarország legnagyobb split klíma raktárkészlete! Ingyenes kiszállítás, budapesti bemutatóterem, 18 éves szakmai tapasztalat

Ügyfélszolgálat: +36 1 666-70-01 1131 Bp, Reitter Ferenc u. 132/c
Szerviz: +36 1 666-70-30

Klímaáruház

"20 év, több mint 150 000 eladott klíma"
Panasonic
C&H
Nord
Hitachi
Midea
Toshiba
Daikin
Samsung
LG

Klíma kereső TIPP: Hogyan válasszak klímaberendezést?

1. Válasszon helyiséget! *
* Több helyiség is hozzáadható!
2. Adjon meg paramétereket!
Adjon hozzá helyisége(ke)t, majd használja a Keresés indítása gombot! Az ajánlott klímaberendezés típusát nem a szoba típusa, hanem annak paraméterei határozzák meg.
3. Listázza ki a találatokat!
Adjon hozzá helyiséget...

Cikkek

2014. 06. 04. Samsung Q9000 oszlopklíma

A Samsung idén tavasszal mutatta be eddigi legkülönlegesebb klímaberendezését, mely felépítését és műszaki paramétereit tekintve igazi ínyencségnek számít a piacon. Minden bizonnyal nem ez a készülék lesz a gyártó legkeresettebb terméke, de mindenképpen figyelemre méltó a Samsung innovatív hozzáállása a klímaberendezések területén (is).

2012. 04. 03. Párásítás

Mi is a párásítás? Miért jó illetve miért rossz? Hogyan működik? Olvass tovább, hogy mindent megtudj!

2012. 04. 02. Irobot

Az iRobot 2003 óta a világ vezető robotgyártója. Azóta világszerte több mint 7,5 millió db porszívó robotot adtak el...

2012. 04. 02. Szellőztetés

Sajnos ma már a szellőzetetés hagyományos ablaknyitással sokszor nem jelent megoldást. A gyakorlati tapasztalatok szerint az esetek 80%-ban nem optimális a lakások szellőztetésének kialakítása. Így hiába minden hőszigetelés. A gazdaságosságra való törekvés és környezetvédelmi szempontok a szabályozható, ellenőrízhető gépi szellőzést szinte kötelezővé teszik.  

2012. 04. 02. Hűtőközegek a klíma és hűtéstechnikában

A környezetvédelmi előírások szigorodásával Európában így Magyarországon is egyre többször találkozhatnak a szerelők a régi hűtőközegek kiváltásának problémakörével. Ezt tovább  erősíti, hogy 2010-től tovább szűkült az Európai Unióban használható hűtőközegek választéka. Cikksorozatunkkal megpróbálunk átfogó képet nyújtani a hűtőközegekkel kapcsolatban.

2012. 03. 30. Szerelési hibák

Szerelői körökben évek óta ismert az az elhíresült hibakeresési útmutató, amelyik úgy kezdődik "Ellenőrizze, hogy a készülék hálózati csatlakozója kapcsolódóik-e az áramforráshoz." Ami igaz, az igaz, hajlamosak vagyunk a nagyobb szerelési feladatokra koncentrálni, és már ismert, sokszor végzett, apróbb műveletekre nem figyelünk, ésalapvetően rutinból végezzük el azokat. Ezért talán nem is meglepő az a megállapítás, hogy a leggyakrabban előforduló hibák egyszerű figyelmetlenségből adódónak.
0