belteri8.png

 

A Samsung, a klímaberendezések területén is az élvonalba tartozik, elég egy pillantást vetni az idei termékskálára vagy a piacon teljesen egyedülálló funkciókra. A különleges műszaki megoldások melett a Samsung a designra is mindig ügyelt, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2014 elején piacra kerülő TriAngle sorozat. Lássuk hát mire számíthaunk az új készülékektől:

 

Egyedülálló, háromszög alakú kialakítás -

Triangle Design


belteri2.pngAz új klímaberendezések kívül-belül teljesen megújultak, a legszembetűnőbb változás egyértelműen a teljesen rendhagyó háromszög alakú kialakítás (Triangle design). Ez az első ránézésre furának tűnő megoldás hosszú évek mérnöki munkája, a cél a minél magasabb teljesítmény elérése mellett a komfort, a hangnyomás illetve a légáramlás javítása volt. Az első tapasztalatok alapján ez sikerült is, az új készülékek nemcsak papíron, hanem a valóságban is ténlyeg rendkívül hanlkan üzemelnek (akár 16dBa) ami a tapasztalatok alapján erős befolyásoló tényező szokott lenni vásárláskor.

  

A készülékek tervezésekor a teljesítmény növelése mellett az energia takarékos működésre is nagy hangsúlyt fektettek, aminek köszönhetően már tényleg nem kell attól tartanunk, hogy a nyári időszakban jelentősen megnő a villanyszámlánk. 

 

Továbbfejlesztett intelligens inverteres

kompresszor

Az új készülékek a Samsung legújabb generációs Smart inverter kompresszorával készülnek, melynek köszönhetően akár 25%-kal hamarabb képesek megkezdeni a hűtést. 

 

 

Levegőtisztító funkciók

A Samsung klímaberendezések több generációra visszamenőleg képesek tisztítani a levegőt. Az legújabb típuskban tovább fejlesztett Vírusdoktor már 2010-ben elnyerte az AHR Expo innovációs díját a beltéri levegő kategóriában. 

 

 

Személyre szabott hűtés és fűtés

Az új Samsung klímaberendezések egyik leginnovatívabb újítása szorosan összefügg az extra alacsony energiafogyasztással. Az új tipusoknál beállítható, hogy hány ember tartózkodik a helyiségben, ami alapján a klíamberendezés képes eldönteni, hogy egy kisebb szobát vagy egy nagyobb, zsúfoltabb helyiséget kell-e klimatizálnia.

 

Tovább fejlesztett Wifi vezérlés 

smartwifi.pngBármikor bárhonnan figyelemmel kísérheti, sőt akár vezérelheti is klímája működését a telefonos applikáció segítségével. 

 

 

 

Intelligens funkciók 

display3.pngSamsung klímaberendezése a nap 24 órájában tájékoztatja Önt a fontosabb működési paramétereiről!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intelligens karbantartás figyelő
 
smartservice.pngAz új klímák szöveges üzenetben értesítik Önt egy esetleges meghibásodásról.