Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végig kíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát.

hitachi

Mind a törvényalkotók, mind a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a teljesítmény és a költség nem az egyedüli paraméter, melynek alapján a HITACHI termékei megítélhetők. Ilyen célokat kitűzve, globális léptékben sikerre jutni – nemcsak hatalmas erőforrásokat, hanem a jövő iránti kötelezettségvállalást is jelent. A világ egyik legnagyobb vállalataként a HITACHI bátran vállalhatja ezt a kötelezettséget, miután – immáron több, mint 90 éve – sikeresen reagál az emberek változó igényeire. 

Japán nyelven a HITACHI napkeltét jelent. A HITACHI élen jár a kutatás és fejlesztés terén, új termékeikben új ötletek és újítások bújnak meg. 2003. évi teljes konszolidált 81,4 milliárd $-os árbevételének közel 5,2%-a kutatási és fejlesztési programokba vándorolt. Ezt az óriási összeget a HITACHI arra áldozza, hogy sok területen világelső legyen – ilyen pl. a technológiailag az élvonalat képviselő és elismert scroll kompresszorok és fél-hermetikus csavarkompresszorok. Ezeket építik be a HITACHI klíma rendszereibe és vízhűtőibe, melyek az egész világon forradalmasították a légkondicionálást. 

 

hitachi


Szobai légkondicionáló termékeik többségét a Tochigi Művekben fejlesztették ki. Ide települt nemcsak a gyártás, hanem a kutatás és fejlesztés is, ők foglalkoznak minden szobai légkondicionáló elsődleges fejlesztésével. A központi gyáron kívül 7 társult cég foglalkozik még szobai légkondicionálók és kompresszorok fejlesztésével és gyártásával világszerte.

hitachi-europe

 

A HITACHI korszerű légkondicionáló termékeinek minden olyan projektnél helye van, ahol a nagy teljesítmény és költség-hatékony hosszú távú megbízhatóság a követelmény. Berendezéseik széles skáláját jól egészíti ki korszerű szabályozórendszerek nagy választéka, ezzel a HITACHI képes minden lehetséges légkondicionálási alkalmazás vagy specifikáció teljesítésére. 

A HITACHI viszonteladói hálózata páratlan támogatást biztosít, a tapasztalt mérnökök, a helyi termékek és a tartalék-alkatrész készlet kombinációja, s a HITACHI-tól érkező folyamatos műszaki támogatás révén.

 


 

Hitachi termékekről

A kezdeti termékkoncepciótól a HITACHI Japánba települt kutatási és fejlesztési létesítményei a termékfejlesztés azt szolgálja, hogy a vásárlók által igényelt termékeket alkossák meg. A termékfejlesztés és tervezés folyamatos, a használhatóság és az ökológiailag barátságos hűtőközeg alapvető követelmények. Hűtési és fűtési igényei teljesítésére, optimális beltéri környezet biztosítására kezdje a vizsgálódást a HITACHInál, s ne is menjen tovább: válassza a HITACHI-t mindahányszor légkondicionálási feladatot kell megoldania.

 

Miért különleges egy Hitachi klíma?

 

Wasabi Szűrő
A wasabi szűrő a gombák, baktériumok kialakulását és szaporodását akadályozza meg. A szűrő wasabi részecskékkel bevont felülete erős fertőtlenítő hatással bír.
 
Turbo Button
Ez a funkció akkor lehet nagyon hasznos, ha a hűtendő helyiséget gyorsan
és hatékonyan szeretné lehűteni. Egy rövid ideig a készülék a kompresszor
fordulatszámának megnövelésével különösen intenzíven fújja a hideg levegőt.
 
Silent Button
A gomb megnyomásával aktiválható a csendes üzemmód, amely a ventilátort
 alacsony sebességen működteti, ezért nagyon halkan működik.
 
Leave home Button
A gomb időzítőként funkcionál: beállíthatja a hét melyik napján, mikor kapcsoljon be a készülék, így hűtött lakásba érkezhet haza anélkül, hogy a készülék egész nap üzemelt volna.
 
One Touch Clean Button
A készülék a hűtés befejezése után kiszárítja a beltéri egységet, hogy megelőzze a nedves felületen könnyebben szaporodó bacilusok kialakulását.
 

 
Vásárlóink kedvenc Hitachi termékei
Kattintson a képre további részletekért
 

HITACHI Standard RAK-35PPA klíma

hitachi standardhitachi
 
 

Hitachi Summit 25 WX8W klíma

 

HITACHI

 hitachi-summit

 

 


 

 

Nézzen körül Webáruházunkban további termékekért! 

 

Ha kérdése van, írjon nekünk a info@klima.hu e-mail címre, vagy hívja a 061-666-7007-es számot!