hisense-logo.png


Éves szinten 1.000.000 db légkondicionáló berendezést gyárt. A cég Kína legnagyobb inverteres berendezéseket gyártó gyárüzemét is magáénak tudja. Az elmúlt időben nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a HISENSE márkanév világ szerte elismert legyen.

A cég gyártás technológiája rendkívül magas színvonalú, köszönhetően az első osztályú kutatás fejlesztés csapatuk munkájának, a fejlesztésekre árbevételük nagy hányadát fordítják. A vállalat ISO9001 és ISO14001 szabványok szerint működik a több százmillió dollár értékű high-tech iroda és gyárépületekben. A cég büszkélkedhet Kína legfejlettebb és legjobban felszerelt laboratóriumaival.

hisense

A készülékek tesztelését ezekben a laborokban végzik. Elsődleges szempontjaik egyike, hogy berendezéseik kiváló minőségűek legyenek, ennek köszönhetően készülékeik Európában is egyre ismertebbek és elismertebbek.

Fontos kiemelni, hogy a Hisense berendezések HITACHI kompresszorokkal kerülnek forgalomba, mely a megbízhatóság és tartósság garanciája!

 


 

Hisense termékekről

A legújabb 2013-as Hisense Mass Inverter klímaberendezése a piac egyik legjobb ár/érték arányával rendelkező készüléke. Gyakorlatilag az összes manapság divatos kényelmi funkcióval fel van szerelve, legyen szó a levegő tisztító szűrőktől az éjszakai funkciókön át az intelligens programozhatóságig.

 

Miért különleges egy Hisense klíma?

DC INVERTERES MŰKÖDÉS

A Hisense Mass Inverter klímaberendezés a legkorszerűbb inverteres kompresszorral van felszerelve. A készülék a hőmérséklet függvényében szabályozza a hűtés intenzitását ezzel rengeteg energiát megspórolva. Az inverteres működésnek köszönhetően a készülék nagyon halkan üzemel. 

1W KÉSZENLÉTI FOGYASZTÁS

A Hisene Mass Inverter klímaberendezés készenléti üzemmódban mindössze 1w energiát fogyaszt az átlagos 3w-tal szemben!

 

AUTOMATIKUS ÖNTISZTÍTÁS

A készülék leállása után a ventillátor egy rövid ideig tovább működik, hogy a készülék belsejét kiszárítsa, megakadályozva ezzel a baktériumok nedves területen történő megtelepedését

INTELLIGENS LEOLVASZTÁS

A készülék rövidebb lolvasztási idők közbeiktatásával maximalizálja a közérzetet. 70 perc használat után akár 5 perc után akár is csökkenhet a leolvasztás ideje az átlagos 10 perchez képest!

KELLEMES FUVALLAT

Ez a funkció hatékonyan képes megakadályozni a hideg-huzat hatást fűtés üzemmódban. A ventillátor csak akkor lép működésbe, ha  hőcserélő felületi hőmérséklete elérte a +43Cfokot.

 


 

Vásárlóink kedvenc HISENSE termékei

Kattintson a képre további részletekért!

 

Hisense Mass Inverter klíma - 2,5kW

hisense-mass-invert.pnghisense-mass-invert2.png

 

 

 

 

 

 

Hisense Mass Inverter klíma - 3,5 kW

 

hisense-mass-invert.pnghisense-mass-invert

 


 

Nézzen körül Webáruházunkban további termékekért! 

Ha kérdése van, írjon nekünk a info@klima.hu e-mail címre, vagy hívja a 061-666-7007-es számot!