Magyarország legnagyobb split klíma raktárkészlete! Ingyenes kiszállítás, budapesti bemutatóterem, 18 éves szakmai tapasztalat

Ügyfélszolgálat: +36 1 666-70-01 1131 Bp, Reitter Ferenc u. 132/c
Szerviz: +36 1 666-70-30

Klímaáruház

"20 év, több mint 150 000 eladott klíma"
Panasonic
LG
Hitachi
Nord
C&H
Toshiba
Samsung
Daikin
Midea

Klíma kereső TIPP: Hogyan válasszak klímaberendezést?

1. Válasszon helyiséget! *
* Több helyiség is hozzáadható!
2. Adjon meg paramétereket!
Adjon hozzá helyisége(ke)t, majd használja a Keresés indítása gombot! Az ajánlott klímaberendezés típusát nem a szoba típusa, hanem annak paraméterei határozzák meg.
3. Listázza ki a találatokat!
Adjon hozzá helyiséget...

Legfrissebb híreink

2015. 09. 03. Amit a párátlanításról tudni érdemes

Egy átlag, 80-120m2 lakásban összesen kb. 12L vízgőz szabadul fel 1 nap alatt! Amennyiben korszerű szigeteléssel rendelkezünk és a szellőzés nincs rendesen megoldva, úgy a levegő páratartalma megnő, dohos szagot és gombásodást okozva.

2015. 02. 26. 5 hasznos TIPP klíma választáshoz

5 jótanács, amit mindenképp érdemes figyelembe venni klíma vásárlás előtt. Hova tegyem a kültéri és beltéri egyésget? Mekkora teljesítményt válasszak?: Röviden! Tömören!

2014. 12. 04. 5 ok, hogy miért fűtsön klímával!

Az elhúzódó, kiszámíthatalan évszakakokon egyre nehezebb kiigazodni, ezért a hagyományos fűtési megoldások mellett egyre népszerűbb megoldást jelent a klímaberendezéssel való fűtés. Egy korszerű inverteres split klímaberendezés akár -15C-ig is tökéletes alternatívát nyújthat, ami a tavalyi tél átlaghőmérsékletét tekintve igen vonzónak lehet.  

2014. 11. 07. Samsung DVM S

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik ipari és kereskedelmi rendszerek tervezésével, értékesítésével és karbantartásával. Magyarországon több népszerű bevásárló központ, hotel, irodaház, stb. klimatizálása és szellőztetése fűződik a nevünkhöz, elsődleges célunk minden projektnél a kiemelkedő komfortérzet elérése, valamint a megbízhatóság és magas hatékonyság mellett elért alacsony üzemeltetési költség biztosítása.  

2013. 12. 11. Samsung klímaberendezések - 2015

A Samsung 2014-es Triangle beltéri egységes klímái egyenesen letartolták a klíma piacot: A különleges 3szög alakú kialakításnak köszönhetően, még a belépő kategóriás modellek is különleges komfortot biztosít.

2013. 06. 24. Villányszámlám a kánikulában

Hiába halljuk minden híradásban a rekord meleget ígérő jóslatokat már hetekkel korábban, mégis akkor tudatosul valami hűtési alternatíva szükségessége, mikor már az egeket nyaldossa a hőmérő higanyszála. Azonban a vásárlás előtt felmerül a kérdés, hogy az amúgy is költségigényes beruházás mennyi plusz ráfordítással jár a használat során.

2013. 06. 14. Érkezik a kánikula!

Bár június elején a világ hírportáljai hűvös nyárral fenyegettek és az utóbbi hetekben jóslatuk beigazolódni is látszott, most mégis beköszöntött a nyár. Az Országos Meteorológiai Szolgálat legutóbbi jelentései szerint, a késés ellenére hosszú, forró, tikkasztó nyár elé nézünk.  

2012. 04. 24. Tippek az energiatakarékos klíma használathoz

Az inverteres klímaberendezések elterjedése óta a klímaberendezések üzemeltetése messze nem jelent akkor költséget, mint az elavult technológiájú on/off berendezéseké. Klímánk ésszerű használatával azonban tovább csökkenthetjük a villanyszámlánkat!
    0